Titta på ansikten för smarta klockor Galaxy Watch matchar din livsstil

Titta på ansikten för smarta klockor Galaxy Watch matchar din livsstil

augustus 9, 2020 Uit Door Watch Faces Designer

Titta på ansikten för smarta klockor
Galaxy Watch matchar din livsstil

Vad ska jag para med?
Galaxy Watch är en Samsung-produkt. En Samsung-telefon fungerar bäst i kombination med detta smartwatch. Android 5.0 eller senare stöds. För iPhone-användare stöds iPhone 5 eller högre med iOS 9 eller senare.

Håll kontakten längre. Funktionerna i ett smartur tillsammans med den naturliga känslan av en analog klocka. Galaxy Watch kopplar dig till världen omkring dig. Att beställa? Klicka här

Design

Den nya definitionen av äkthet.

Galaxy Watch matchar din livsstil med en äkthet som är synlig i de olika rattarna med djup och ljuseffekter. Den runda ratten, de rörliga händerna och det tickande ljudet ger det utseendet på en riktig klocka.

Välj din egen stil

Anpassa din Galaxy Watch med ett klockansikte och din föredragna rem. Välj en rem som matchar din outfit eller ditt humör innan du går ut. Gå för en lätt silikonrem eller välj din egen – Galaxy Watch med en 42mm väskediameter kan kopplas ihop med en 20mm rem och 46mm modellen passar en 22mm rem.

Alltid på, alltid uppdaterad

Galaxy Watch är en alltid på klocka, så du behöver inte trycka på en knapp eller vrida ramen för att visa tiden. Du kan ställa in sAMOLED-displayen till en kontinuerlig tidsdisplay så att du kan se vilken tid det är dag och natt.

Ha alltid din musik till hands

Med Galaxy Watch LTE reser din musik med dig vart du än går. Om du strömmar din musik online och ansluter din Galaxy Watch till dina trådlösa hörlurar kan du till och med jogga utan telefon.

Batteriet håller länge

Låt din laddare vila över natten. Galaxy Watchs batteri håller länge på en enda laddning, så att du kan hantera dina samtal, musik och mer under en lång tid.

Spåra dina framsteg

Din Galaxy Watch är din egen personliga tränare, så att du kan träna mer och planera mindre. Din klocka kan mäta din hjärtfrekvens och spela in sex aktiviteter under träningen. Välj mer för att mäta upp till 35+ olika aktiviteter.

Uppföljningsvillkor

Tack vare Samsung Health kan du ytterligare utöka de befintliga funktionerna på din Galaxy Watch och övervaka och spela in din kondition, inklusive hjärtfrekvens och kaloriförbrukning, i detalj.

Vila, koppla av och få ut mer av dig själv

Lär dig mer om din natt sömn så att du kan börja dagen bättre. Galaxy Watch registrerar din sömnkvalitet och registrerar den i fyra sömnfaser. Det spårar också dina stressnivåer och hjälper dig att minska dem med andningsövningar.

Uppdaterad varje dag

Vakna upp och omedelbart uppdaterad. Galaxy Watch upptäcker när du vaknar och ger omedelbart en morgonöversikt över vädret, din dagordning för dagen, påminnelser och mycket mer.

Utvärdera din dag

Titta tillbaka på dagen innan du lägger dig. En annan översikt baserad på ditt sömnmönster visas innan du sover, inklusive enastående påminnelser och dina hälsodata för den dagen.

Appar i stort

Se det stora urvalet av appar för din Galaxy Watch och välj vad som passar dig. I detta stora och ständigt växande sortiment har du valet.

Prestanda

Karta din rutt och gå förberedda

Galaxy Watch har en GPS så att du alltid vet vart du är och vart du ska. Din klocka har också en integrerad höjdmätare och barometer för när du vill åka på en äventyrstur.

Designad för optimal prestanda

Bär din Galaxy Watch i regnet eller andra utmanande förhållanden. Klockan är 5 ATM vattentät och uppfyller en militär standard så att du kan hålla dig aktiv ute även under de tuffaste förhållandena.

Lämna din plånbok hemma

Med Samsung Pay på din Galaxy Watch kan du göra varje köp på ett ögonblick – du kan lämna din telefon eller din plånbok hemma.

Enkel laddning

Att ladda Galaxy Watch är en bit kaka. Sätt den på den trådlösa laddningsbasen * så klockan börjar laddas omedelbart.